Girls are stupid, threw rocks at them

Opålitliga individer med enbart ett mål i sikte, att sluka det motsatta könet med huvudet först.

From over here you can almost see the sea, next tidal wave is mine to catch

Tröttheten finns där men tillståndet man bör vara i under tiden uteblir, pigg och alert är inte igenkända kompanjoner i mitt sinne men inte heller vila och sömn. Ögonlock som tampas med att hålla sig uppe, men ändå inga lyckade försök med att stänga dem helt. Ett glas vatten och några tabletter är melodin för inatt.

Sail away with me.

Music quiz

Nu är det dags för andra omgången utav tävlingen jag påbörjade i ett tidigare inlägg där det även finns lite information om hur den går till. Klicka på "REGLER" för att komma dit. GLHF. / - J.

Andra bidraget i tävlingen är följande:

My stupid mouth has got me in trouble i said too much again

Man gör vad man kan då allting är ett evigt skapande och strävande efter förbättring, man förevigar ett ögonblick genom sin nyanserade livsåskådning och med en medvetenhet utöver det vanliga. I raketfart ordbajsar man sig in i fördärvet med sådan beslutsamhet att man inte tror sina öron. Helvetet har brakat lös och getterna är fria, fly för allt du är värd.

A supermassive black hole is building up inside of me, closing in for all eternity


One pink pig... or cow was not enough, so i bought two of them from someone

Vad vore världen utan gräl, bye bye make-up sex? Jag börjar bli bättre och bättre på att tygla min flickvän också, snart är hon helt tämjd. Tack Cesar för dina lärorika program. Supernanny @ kanal 4 får en att aldrig vilja skaffa barn. Det borde gå att returnera barn ifall man skulle ångra sig, de ser så söta ut när de sover men skulle de vakna så borde det finns någon form av garanti. Bayonetta har release imorgon btw. Go fetch a new toy for your ps3. Borde bli awesome, är lite Devil May Cry anda över det. Over and Out. / - J.

Prehistoric Monster Syndrome

Nere i havens djup vilar det i väntan på att få komma ut, väntar på en signal, en anledning. Ringar på vattnet framkallade av en till synes oskyldig varelse kan få det att brista, ögonblickligen känner man tänderna grävas djupare in i ens kött, smärtan är olidlig. Oh crap it's a she och hon har PMS of doom.

bloglovin

    follow me on Twitter

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from Another Monday. Make your own badge here.


    Unique View Count:

    RSS 2.0